Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Redukčná diéta – TOP 6 v Panta Rhei

21 jún Odoslal v Chudneme, diéta, eBooky, tablety, distribúcia kníh, O knihe, Skybová Katarína, Zaujímavosti, Zdravie | Komentáre vypnuté na Redukčná diéta – TOP 6 v Panta Rhei
Redukčná diéta – TOP 6 v Panta Rhei
 

O knihu známej slovenskej odborníčky na redukciu a prevenciu hmotnosti Kataríny Skybovej Redukčná diéta – Ako schudnúť a nehladovať? je neustále veľký záujem. Aj po štyroch mesiacoch po vyjdení tejto knihy sa radí k najpredávanejším v súčasnosti. V najvýznamnejšom slovenskom kníhkupectve Panta Rhei si už niekoľko dní drží 6. priečku v rebríčku najpredávanejších kníh.

Kniha Katarína Skybová: Redukčná diéta – Ako schudnúť a nehladovať? je už tretím vydaním tejto publikácie. Od roku 2009 sa z nej predalo už 15 000 výtlačkov a v týchto dňoch sa pripravuje ďalšie 4. vydanie.

– Zmena životného štýlu, – hovorí autorka knihy, – je najúčinnejší recept na chudnutie a preto až 95 percent ľudí s nadváhou môže schudnúť a dosiahnuť ideálnu hmotnosť! Katarína Skybová zdôrazňuje, že na to, aby telo začalo reagovať tak, ako je to preň prirodzené a ako si to pri chudnutí aj želáme, je potrebné zmeniť návyky, ktoré súvisia s príjmom a výdajom energie. – Výsledok a tempo chudnutia, – pokračuje autorka, – závisí najviac od spôsobu stravovania! Strava sa na úspechu chudnutia podieľa viac ako 70 percentami.

Na Slovensku je viac ako 55 percent ľudí, ktorí majú nadváhu a takmer viac ako polovica z nich sa pokúsila aspoň jedenkrát v živote schudnúť. Telesná hmotnosť súvisí s energetickou bilanciou organizmu a so životným štýlom každého človeka.

Redukčná diéta od Kataríny Skybovej je komplexný stravovací program, ktorý má ambíciu stať sa sprievodcom na ceste k vašej ideálnej hmotnosti a zlepšeniu body image. Kniha predstavuje spôsob, ako sa dá schudnúť za 28 dní a naštartovať svoj spôsob života tak, aby zodpovedal predstavám žien, ktoré chcú žiť zdravo.

______________________
Knihu Katarína Skybová: Redukčná diéta si môžete objednať  TU.

Prestali ste sladiť kávu, nejete chlieb ani pečivo, mastné ste vylúčili úplne, čas od času držíte hladovku a aj napriek tomu sa vám schudnúť nedarí? Urobili ste už všetko, alebo takmer všetko preto, aby ste sa zbavili nadbytočných kilogramov a ručička na váhe sa aj napriek tomu nepohla ani o gram?

Pri pohľade do zrkadla vám zíde na um vždy tá istá otázka: Prečo práve mne sa nedarí schudnúť? Telesná hmotnosť súvisí s energetickou bilanciou organizmu a so životným štýlom každého človeka. Zmena životného štýlu je najúčinnejší recept na chudnutie a preto až 95 percent ľudí s nadváhou môže schudnúť a dosiahnuť ideálnu hmotnosť! Výsledok a tempo chudnutia závisí najviac od spôsobu stravovania! Strava sa na úspechu chudnutia podieľa viac ako 70 percentami.

Redukčná diéta s jedálničkom na 28 dní je komplexný stravovací program, ktorý má ambíciu stať sa sprievodcom na ceste k vašej ideálnej hmotnosti a zlepšeniu body image.

Facebook