Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Vyčistite si hlavu!

31 jan Odoslal v Kozmetika, krása, Pre ženy, Radíme si navzájom | Komentáre vypnuté na Vyčistite si hlavu!
Vyčistite si hlavu!
 

Táto výzva vás nenabáda na „resetovanie” hlavy po nárocnom dni, ale odporúca oveľa prozaickejšiu kontrolu, predovšetkým u školopovinných detí. Štatistiky totiž hovoria, že problém zavšivavenia sa s nástupom detí do škôl v prírode permanentne opakuje. Budte teda v pohotovosti! Voš stále dáva o sebe vediet.

Hovorit otvorene o epidémii vši detskej zostáva nadalej tabu. Pritom práve „tajné” individuálne zásahy, uskutocnované v rodinách – len u svojho dietata – nemusia byt z dlhodobého hladiska úcinné.

voš vši louse liceZADUSTE VŠI SILIKÓNOVÝM OLEJOM
Vši sa za desatrocia stali voci chemickým insekticídnym prípravkom „imúnne” a liecba zavšivavenia týmito prípravkami zacala zlyhávat. Chemické insekticídne prostriedky na vyhubenie vší dostupné v súčasnosti obsahujú látky, pri ktorých sa potvrdila skrížená rezistencia. Práve pre ňu strácajú postupne svoju účinnosť. Je pravda, že nový fenomén tejto doby – voš – sa nevyskytuje iba na Slovensku, ale aj v krajinách s citeľnou migráciou obyvateľstva. Vedci „tiež postihnutých” britských ostrovov po rokoch skúmania však našli účinný „liek”. Je ním prípravok Hedrin SOLUTION, patentované zloženie silikónového oleja špeciálnej hustoty, ktorý preniká do respiračného systému vší a jednoducho ich zadusí.

_______________________
Kde si môžete  objednať knihy o oddelenj strave?
Knihu Oddelená strava: KRÁSA PRICHÁDZA ZVNÚTRA, ako aj jej dve staršie sestry Oddelená strava: PRE ZDRAVIE a Oddelená strava: RECEPTY A DIÉTY si môžete objednať v eshope Zelený ježko.

Banner_OddelenaStrava3x-Dar

_______________________

Z VLASOV UVOĽŇUJE AJ HNIDY
Zároveň narúša priľnavosť hníd k vlasom. Tým, že Hedrin SOLUTION účinkuje vlastne na fyzikálnom princípe – jeho súčasťou nie sú chemické toxické látky – možno ho používať kedykoľvek a kdekoľvek.

Nanáša sa na suché vlasy, ktoré nie je potrebné ihneď umývať. Uvoľňuje z nich ľahko nielen vši, ale i hnidy – narúša ich priľnavosť k vlasom. Stačí ich iba vyčesať hustým hrebeňom. Bez živočíšneho tepla, nech spadnú kdekoľvek, nemajú šancu na život.

voš vši louse lice

Nie je preto prekvapením, že prípravok určený na starý novodobý problém, nielen na britských ostrovoch, vyhráva boj v spoľahlivosti zásahu proti týmto nepríjemným parazitom.

PATRÍ DO DOMÁCEJ LEKÁRNIČKY
Na základe klinických testov bol vyhodnotený a zaradený medzi zdravotné pomôcky (medical devices). Nie je teda kozmetickou, ale zdravotnou pomôckou! Potešiteľné je, že je prístupný už aj v slovenských lekárňach. Neváhajte preto s jeho zabezpečením do vašej domácej lekárničky. V prípade zistenia nevítaných hostí vo vláskoch vášho dieťaťa budete mať šancu jednať okamžite! Za návštevu vši detskej vo vašej rodine zodpovednosť nenesiete. Svojou prítomnosťou vo vašej domácnosti vás môže poctiť aj v prípade, že ste mimoriadne čistotná rodina. Nesiete však zodpovednosť za jej včasné odstránenie. Svojou aktivitou sa zvlášť pričiníte o jej likvidáciu v celom detskom kolektíve!

Článok je z časopisu Moderná žena Zdravie.


Ďalšie články:

Materstvo posilňuje mozog, neoslabuje ho!dreamstime_xl_37519887
Nie je to tak dávno, čo boli mnohí laici i odborníci presvedčený o tom, že ženským mozog počas materstva utrpí výraznú stratu. Mamička predsa musí naraz stíhať množstvo vecí, a tak nečudo, že zabúda, nedokončí, čo chcela a vôbec – je zmätená, jej činy sú často nelogické… O zábudlivosti sa hovorí už počas tehotenstva. Áno, je to skutočne tak, že v tomto období sme zábudlivejšie, lenže to nie je spôsobené degeneráciou mozgu, či nejakými poruchami, ale tehotenskými hormónmi. Rovnako nie je pravdou, že ženský mozog materstvom utrpí a že sa zníži jeho kapacita, ako sa predpokladalo.

dreamstime_xl_16553806Pozor: Jód v tehotenstve je dôležitý!
Vždy sa nájdu hlasy za i proti, tak je to i v prípade užívania doplnkov výživy počas tehotenstva. Podstatné je, čo obsahujú a v akej miere. Rovnako je dôležité poznať svoj zdravotný stav – na základe viacerých faktorov vám váš lekár odporučí vhodný. Niektorí lekári však zastávajú názor, že nie je nevyhnutné užívať multiminerálové a multivitamínové prípravky, skôr odporúčajú na mieru jednotlivé prvky a vitamíny. Dôležitým minerálom, ktorý je pre zdravé tehotenstvo nevyhnutný je jód.

Týmdreamstime_xl_26060447, čo jeme, tvoríme deťom budúcnosť!
Už dávno vieme, že strava, ktorú prijíma žena počas tehotenstva, ovplyvňuje aj zdravie dieťatka v jej brušku. Pri výskumoch však zväčša šlo o súvislosť s alergiami.
Jedna rozsiahla štúdia ukázala veľmi zaujímavý fakt: strava tehotných mamičiek zvyšuje citlivosť plodu na chute a vône podľa toho, čo konzumujú, ale tiež fyzické zmeny v mozgu priamo ovplyvňujú to, čo bude dieťa jesť a piť v budúcnosti. Tým pádom aj jeho zdravotný potenciál.


Facebook