Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Lepší intímny život? Takto si intimitu užijete!

08 máj Odoslal v Pre ženy, Zavarská Sabína, Zdravie | Komentáre vypnuté na Lepší intímny život? Takto si intimitu užijete!
Lepší intímny život? Takto si intimitu užijete!
 

Precvičte si všetky svaly

Nestačí len sem-tam ísť na prechádzku. Cvičenie povzbudzuje telo aj mozog a pomáha spaľovať kalórie. Skvelý na cvičení je fakt, že sa vám už po 15-20 minútach začnú uvoľňovať endorfíny, ktoré vyvolávajú pocity šťastia, spokojnosti. Optimálne je precvičovať pravidelne všetky svaly, a to i tie, na ktoré netreba posilňovňu, ani športový areál! Aké? Svaly panvového dpár žena mužna.

Kegelove cviky pomáhajú zlepšiť celkový zdravotný stav, zlepšia našu kontrolu nad močovým mechúrom a močovými cestami, i črevnými funkciami. Čo je však najdôležitejšie, vedia dokonale vylepšiť pôžitok zo sexu na oboch stranách. Pevné zovretie svalov panvového dna a ich posilnenie vám prinesie nové požitky, jednoduchšie vzrušenie, intenzívnejšie orgazmy. Tiež zlepšujú krvný prietok v pohlavných orgánoch, čo priaznivo pôsobí aj na vlhkosť pošvy.

Doprajte si vzrušujúce predstavy a myšlienky
Nie je nič zlé na tom, keď sa pokocháte vzrušujúcimi fantáziami. Naopak, byť v čo najužšom kontakte so zmyselnou stránkou vášho ja sa veľmi opláca! Budovanie sexuálneho sebavedomia zlepší aj partnerské milostné hry. Všímajte si, ako telo reaguje na jednotlivé vaše predstavy a pokojne ich použite aj pri milovaní s partnerom, ak vám pomôžu vzrušiť sa a intenzívnejšie prežívať sex.

Na dvere spálne si dajte zámok
Ak nemáte na spálňových dverách zámok a neobývate váš byt len sami dvaja, tak si ho rozhodne namontujte a používajte ho! Každý pár potrebuje pre svoj šťastný život absolútne súkromie. Či už máte deti, alebo bývate v byte s niekým ďalším, či máte psíka, všetko môže pôsobiť rušivo. Vyhraďte si čas a priestor len a len pre seba, i domáce zvieratá je vhodné naučiť tomuto princípu.

Viac sa rozprávajte, menej sa trápte
Je neuveriteľné, koľko žien je nespokojných s intímnym životom so svojim partnerom! Ešte horšie je to, že vedia to ich kamarátky, kolegyne a kdekto, okrem ich vlastného partnera! Žena trpí, trápi sa, je naštvaná – niečo jej chýba, niečo jej vadí, ale partner nevie, čo to je, neraz ani o tom, že vôbec nejaký problém existuje.

Ak sa otvorene neporozprávate s partnerom o tom, kde je problém, čo vám robí dobre a čo nie, čo od neho očakávate a čo zase nie, nikdy to lepšie nebude. Muži potrebujú priamočiaru radu a fakty, nie tápať v hádankách a snažiť sa trafiť, v čom môže byť asi tak problém. Nie sú telepati a možno im ani nenapadne, že niečo nie je v poriadku. V tomto prípade však zaručene platí: škoda mlčať!

Uvoľnite sa, hrajte sa!
Skúste milovanie s partnerom brať viac ako zábavu. Vyskúšajte výmenu rolí, doprajte si zážitok so sexuálnymi hračkami. Nechajte vybičovať svoje vzrušenie na maximum a oddajte sa milostnej vášni naplno. Už nikdy sa nebudete so svojim partnerom nudiť!

Sabína Zavarská

__________________________________________________

ĎALŠIE ČLÁNKY

hrach lusky peas zelenina

9 druhov najlepšej jarnej zeleniny a korenia sezóny
Medzi jarnú zeleninu a koreniny patria pažítka, kaleráb, špargľa, jarná cibuľka, hrachové sladké lusky, skorá kapusta, špenát, petržlenová vňať a potočnica lekárska. Na jar v čase ich zberu sú veľmi chutné, čerstvé a pôsobia aromaticky – upozorňuje profesorka Katarína Horáková, autorka viacerých knižných bestsellerov. Svojím pôsobením človeku zvestujú jar. Tieto druhy sú jednoznačne chutné, ale majú aj niečo navyše. Vybrali sme tie druhy zelenín a korenín, ktoré …

Vegetables zelenina záhrada garden vegetables cibuľka reďkovka

Katarína Skybová: Čerstvá zelenina
Je pri redukčnej diéte dôležitá čerstvá zelenina? – pýta sa Katarína Skybová v publikácii Zošíhľovacia diéta. Aká je odpoveď. Zelenina podporuje chudnutie, má výbornú sýtiacu schopnosť a nízku energetickú hodnotu. Zelenina by nemala chýbať v žiadnej redukčnej diéte. Je prirodzeným zdrojom vitamínov, minerálnych látok, stopových prvkov a ďalších fytonutrientov, a tiež zdrojom vlákniny. V porovnaní s inými potravinami je jej energetická hodnota najnižšia. Obsahuje len 40 až 460 kJ v 100 gramoch.

deti childrenNebezpečenstvo pre dieťa? Môže ním byť kozmetika i niektoré rastliny!
Kým ste nemali dieťa, isto vám ani vo sne nenapadlo, čo všetko môže byť pre jeho existenciu a zdravie nebezpečné. Žiaľ, napriek všemožným snahám, ktorými sa pokúšame vytvoriť pre nášho potomka ten najbezpečnejší domov, je stále mnoho detí, ktoré si niečím vážne ublížia. Napriek tomu, že pozatvárame ostré predmety a iné nebezpečné látky na nedostupné miesta, zaslepíme zástrčky, oblepíme ostré hrany, lieky a chemikálie umiestnime …

 

Facebook