Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Kalendár 2017 – Rok v záhrade

28 nov Odoslal v Horák Boris, Hričovský Ivan, O knihe, Pre ženy, Radíme si navzájom, Záhrada | Komentáre vypnuté na Kalendár 2017 – Rok v záhrade
Kalendár 2017 – Rok v záhrade
 

– Čoraz častejšie dostávam otázky, kedy príde na trh môj nový kalendár pre rok 2017, – hovorí na svojom facebookovom profile profesor Ivan Hričovský. – Veľmi ma teší tento veľký záujem o túto publikáciu a o to viac ma aj zaväzuje, aby tento ďalší bol ešte lepší, ako ten kalendár pre rok 2016.

Kalendár 2017

Najpredávanejší kalendár od roku 2015
Kalendar 2015 Hričovský Ivan Rok v záhradePred dvoma rokmi som navrhol vydavateľstvu Plat4M Books, – pokračuje profesor Ivan Hričovský, – aby sme popri knižnej edícii Praktické rady záhradkárom priniesli aj kalendár s radami na každý týždeň. Tento návrh sa stretol s dobrým ohlasom a pre rok 2015 sme pripravili jednoduchý kalendár s radami, tipmi a odporúčaniami v rozsahu 56 strán na 28 listoch.

KALENDÁR 2017 ROK V ZÁHRADE
Môžete si objednať TU.

Kalendár mal hneď od jeho uvedenia na trh vynikajúci ohlas a už po pár dňoch sa dlhodobo dostal na prvú priečku mienkotvorného internetového kníhkupectva Martinus.sk. To isté sa udialo aj po vydaní kalendára na rok 2016. A za to vám všetkým patrí veľké poďakovanie za dôveru!

Rozšírenie o dvojnásobok strán
Počas celého roka som si pozorne zapisoval názory ľudí, ktorí tento kalendár používali, a preto sme už v ďalšom roku urobili veľkú zmenu v jeho rozsahu a aj v tom, že sme za symbolické ceny poskytli slovenským firmám zaoberajúcim sa záhradkárskou problematikou priestor na prezentáciu svojej produkcie. Rozsah strán sme rozšírili na dvojnásobok – na 112 na 56 listoch, pričom cenu sme nezvýšili dvojnásobne, ale iba o 60 percent.

Kalendár 2016 - Rok v záhrade obálkaZmyslom rozšírenia kalendára bolo vlastne poskytnúť záhradkárom obsah, ktorý by sa hravo zmestil do jednej väčšej knihy (iní vydavatelia by ju mohli pokojne ponúkať v predaji v cene až do 10 eur). Impulzom pre poskytnutie priestoru inzerujúcim firmám bol veľmi dôležitý praktický dôvod: Pri všetkých vysielaniach v televízii či rozhlase nikdy nesmiem spomenúť firmy, ktoré odporúčam pri nákupe kvalitných stromkov a kríkov, ale aj hnojív, postrekov či náradia alebo rôznych pomocných zariadení a strojov. Toto aj čitatelia kalendára veľmi ocenili a pomáhalo im to pri zháňaní hľadaných artiklov.

Objednávky kalendárov
Na príprave kalendára som celý rok úzko spolupracoval s knižnou redakciou vydavateľstva Plat4M Books. Verím, že vám bude tento nový kalendár pre rok 2017 rovnako nápomocný pri každodenných prácach v záhrade, ako je isto aj ten tohtoročný.

Teší ma aj ďalšia skutočnosť, že si mnohí kalendár odkladajú aj po ich expirácii a rady a tipy z nich využívajú vo svojej záhrade. Oslovovali sme mnohých starostov, majiteľov firiem, ale aj jednotlivcov, aby kalendárom obdarili svojich priateľov, zamestnancov, členov organizácií a podobne. V minulých dvoch rokoch sa to stretlo s dobrým ohlasom. V prípade, že by ste mali záujem o nákup kalendárov samostatne či vo väčších množstvách, s dôverou sa obráťte na pána Michala Tvrdoňa (tel. 0904 020 134, e-mail: eshop@plat4mbooks.sk) alebo priamo cez elektronický obchod TU. Bude vás informovať o zľavách, termínoch dodávky a podobne.

Nákupné ceny pre jednotlivcov i pre organizácie
Pri odbere 1 – 9 výtlačkov je cena 3,95 €/ks
Pri odbere 10 – 49 výtlačkov je cena 3,75 €/ks
Pri odbere 50 a viac výtlačkov je cena 3,50 €/ks
Odberatelia si môžu kalendáre vyzdvihnúť u nás v sklade na Panónskej 34 alebo pri sídle firmy na Ševčenkovej 27 v Bratislave.
Výtlačky objednávateľom posielame aj na dobierku.

Kalendár 2017 – Rok v záhrade je v predaji od 17. októbra 2016. Prikladám pre lepšiu predstavu niekoľko stránok z kalendára pre tento rok, ako aj titulky z predchádzajúcich rokov.

Ukážka kalendár 2017

Banner_Hricovsky_radi2

ĎALŠIE ČLÁNKY

dreamstime_xl_57059169Ovocná koža: pochúťka pre veľkých i malých!
Keďže sa blíži leto, ktoré bude plné čerstvého ovocia a zeleninky, ponúkam vám jeden skvelý recept. Je čisto ovocný – ale vyskúšať môžete aj zeleninovú verziu, milujú ho veľkí i malí. Môžete ho konzumovať kedykoľvek, v akomkoľvek množstve. Obsahuje veľa vlákniny, vitamínov, antioxidantov, podľa druhu použitého ovocia alebo zeleniny. Sušené ovocie z obchodu či kioskov v hypermarketoch je často „obohatené“ cukrom a inými pre zdravie nie najvhodnejšími prísadami a zdravému životnému štýlu nevyhovuje ani …

 trvalky záhrada kvetyTrvalky sú základným pilierom každej záhrady
Rodovo i druhovo sem patrí najviac rastlín, pochádzajúcich z rôznych kontinentov z oblastí rozdielnych klimatických a pôdnych podmienok. Na pôvodných stanoviskách sú súčasťou rôznych rastlinných spoločenstiev. Základný výber pri ich pestovaní podmieňuje práve znalosť pôvodných stanovísk, ktoré si môžeme premietnuť do našich pestovateľských oblastí. Slovensko má veľmi diferencovaný bioklimatický ráz a je predpoklad, že na našom území môžeme pestovať vybrané druhy trvaliek …

Veď sú to len bylinky…? Aj tie môžu škodiť!dreamstime_xl_44391609
Povieme si, že na bylinkách nemôže byť nič zlé a siahneme po nich pri rôznych zdravotných problémoch alebo preventívne. Myslíme si, že sú neškodné a nemajú žiadne (alebo len minimálne) vedľajšie účinky. Avšak mnoho bylinkových preparátov je k dispozícii v predajniach zdravej výživy alebo na internete, či na trhu bez toho, aby boli na nich uvedené informácie pre bezpečné používanie. Viete, ktoré bylinky a koreniny by sme mali určite vynechať v tehotenstve a počas dojčenia a prečo?

Lepší intímnypár žena muž život? Takto si intimitu užijete!
Nestačí len sem-tam ísť na prechádzku. Cvičenie povzbudzuje telo aj mozog a pomáha spaľovať kalórie. Skvelý na cvičení je fakt, že sa vám už po 15-20 minútach začnú uvoľňovať endorfíny, ktoré vyvolávajú pocity šťastia, spokojnosti. Optimálne je precvičovať pravidelne všetky svaly, a to i tie, na ktoré netreba posilňovňu, ani športový areál! Aké? Svaly panvového dna. Kegelove cviky pomáhajú zlepšiť celkový zdravotný stav, zlepšia našu kontrolu nad močovým mechúrom a močovými cestami, i črevnými …

zavaranie banner 566x133

Facebook