Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Knihy s tematikou ZDRAVIE a ZDRAVÁ STRAVA so zľavou!

24 jan Odoslal v Chudneme, diéta, Horáková Katarína, Kozmetika, krása, O knihe, Oddelená strava, Pre ženy, Radíme si navzájom, Recepty, testy, Skybová Katarína, Uherová Ružena, Zdravie | Komentáre vypnuté na Knihy s tematikou ZDRAVIE a ZDRAVÁ STRAVA so zľavou!
Knihy s tematikou ZDRAVIE a ZDRAVÁ STRAVA so zľavou!
 

Výhodnú ponuku poskytuje naše vydavateľstvo Plat4M Books všetkým priateľom facebookového profilu Sám sebe lekárom. Čitatelia tohto profilu, ktorí sú zaregistrovaní ako priatelia, dostanú až 20 % zľavu pri nákupe kníh. Dokonca pri kombinácii piatich a viacerých výtlačkov kníh z produkcie vydavateľstva majú priatelia profilu poštovné  ZADARMO.

Čo treba urobiť?
Ak nie ste ešte priateľmi profilu SÁM SEBE LEKÁROM, presuňte sa na tento link a prihláste sa kliknutím Páči sa mi. Budete dostávať oznámenia o nových radách známych slovenských autorov vedecko-populárnej literatúry o zdravom spôsobe života a zdravom stravovaní, ktoré pravidelne redakcia profilu pridáva na svoju stránku, a v prípade, že máte záujem o knihy so takouto tematikou, máte ich až s 20-percentnou zľavou!

O ktoré knihy ide?
Na prvom mieste sú to knihy profesorky Kataríny Horákovej, ale môžete si vybrať aj ktorúkoľvek ďalšiu knihu z iných edícií a autorov. Predstavme si, ktoré to sú:

Katarína Horáková: AKO MAŤ ZDRAVÉ SRDCE A CIEVY V KAŽDOM VEKU
Katarína Horáková: Ako mať zdravé srdce a cievy v každom veku, Plat4M Books, 2015
1. vydanie

Počet strán: 288
Väzba: pevná

Rozmery: 135 x 190 mm
Hmotnosť: 54
0 g
Jazyk
slovenský

ISBN: 978-80-89642-23-6

Dátum vydania: 17. júl
 2015

Naše katalógové číslo: 029
Cena: 11,90 €

Ako sa staráme o svoje srdce?
Väčšina z nás macošsky. Kým sa samo neozve, často naň ani nepomyslíme. Štatistické údaje sú toho dôkazom. Epidemiologická situácia vo výskyte ochorení srdca a ciev v Slovenskej republike patria spolu s cievnymi chorobami mozgu k dominantným chorobám obehovej sústavy. Podľa údajov WHO/EURO na Slovensku umrie každý rok na tieto ochorenia 508 ľudí na 100-tisíc obyvateľov. Tým sa zaraďujeme v rámci 34 krajín Európy a 4 zoskupení do poslednej tretiny. Na rozdiel od toho vo vyspelých krajinách Európy dosahuje úmrtnosť na srdcovo-cievne ochorenia 221 ľudí na 100-tisíc obyvateľov, teda o 56 percent menej.
Prečo sa môžeme „pýšiť“ takýmto nechvályhodným umiestnením v celosvetovom meradle? Všetci odborníci sa zhodujú v tom, že najdôležitejšou príčinou, prečo sa ochorenia srdca a ciev tak rozšírili, je nesprávny životný štýl, nezdravé stravovanie, nedostatok pohybu a rozšírené fajčenie. To, že tak často zomierame na srdcový infarkt a mozgovú porážku, je dôsledok aj našej neinformovanosti a nedisciplinovanosti. My sa totiž nenakazíme chronickou chorobou – my si ju pitím alkoholu, prejedaním sa a myslením sami navodzujeme
Srdce a jeho nepretržitá činnosť počas celého nášho života patrí medzi jeden zo zázrakov prírody. Mnohých určite prekvapí, čo všetko zdravé srdce dokáže v spolupráci so „sieťou života“ – cievami a krvou – tekutinou jedinečných vlastností. Ale aj to, čo si spôsobujeme našim nezdravým životným štýlom, ako sami ovplyvňujeme zmeny krvného tlaku, srdcovú frekvenciu, zrážanlivosť krvi, ktoré, ak včas neliečime, navodíme si arytmiu srdca, anginu pectoris, srdcový infarkt, mozgovú porážku či choroby periférnych ciev. Testy odhalia nielen to, čo nám chýba, ale aj návrh riešenia zdravotného problému jednotlivca. Ďalej sa bližšie dozvieme o príčinách, ale aj o možnostiach, ako zabrániť kôrnateniu ciev a rozvíjaniu srdcových chorôb, čo robiť, keď prežívame ich typické prvé príznaky.
Autorka vo svojom príhovore hovorí: “Vrelo odporúčam, začnite ťaženie za zdravé srdce najprv u seba, ďalej vo vašej rodine a prevezmite kontrolu nad vašim zdravím. Staňte sa zástancami života pre zdravé srdce. Pravidelne na to potrebujeme do našej stravy zaradiť v knihe uvedené najdôležitejšie potraviny pre srdce a krvný obeh. Možno neviete, ale až na 90 percent sami rozhodujeme o tom, aké čisté a pružné sú naše cievy a aké zdravé je naše srdce. Zázračný liek neexistuje! Budem veľmi rada, ak moja kniha najde cestu k vašim srdciam.”


Katarína Horáková: AKO MAŤ ZDRAVÝ MOZOG V KAŽDOM VEKU
Katarína Horáková: Ako mať zdravý mozog v každom veku, Plat4M Books, 2014
1. vydanie
Ako byť zdravý v každom veku
Počet strán: 212
Väzba: pevná

Rozmery: 135 x 190 mm
Hmotnosť: 45
0 g
Jazyk
slovenský

ISBN: 978-80-89642-17-5

Dátum vydania: 6. október
 2014

Naše katalógové číslo: 023
Cena: 9,95 €

Ako mať zdravý mozog a chrániť si jeho funkčnosť v každom veku? Táto otázka trápi každého z nás. Nik nechce ostať odkázaný v starobe na starosť svojich príbuzných. Mozog nám umožňuje myslieť, analyzovať, syntetizovať situácie, prijímať rozhodnutia, pamätať si, priestorovo sa orientovať, učiť sa básne či riešiť zložité matematické úlohy. Aj vďaka tomu má človek v prírode výnimočné postavenie. Väčšina z nás si ani neuvedomuje, že aj mozog má nárok na adekvátnu starostlivosť. V našom každodennom živote ho často však zanedbávame. Nadobudli sme falošný pocit, že je oveľa menej zraniteľný, ako iné orgány. Keďže mozog nie je inervovaný, mnohé jeho nemoci sa rozvíjajú v tichosti celé roky i desaťročia. Medzi najzákernejšie a najobávanejšie ochorenia patria Alzheimerova a Parkinsonova choroba.
Kniha Kataríny Horákovej prináša osvedčené recepty, ktoré nám pomôžu uchovať si zdravú myseľ a výbornú pamäť až do vysokého veku. Autorka upriamuje svoju pozornosť na základné komponenty stravy, ktoré sú podstatné pre plnohodnotnú prevádzku nervového systému. Dozvieme sa, čo potrebuje mozog, aby správne fungoval, ale aj čo je nevyhnutné na jeho obnovu a optimálnu funkčnosť. Vysvetľuje prečo treba predchádzať Alzheimerovej alebo Parkinsonovej chorobe už od mladosti. Ďalej autorka odhaľuje, ako si máme chrániť mozog, popisuje prameň dobrej nálady a spôsob výroby hormónov šťastia, poukazuje na to, čo spôsobuje psychickú labilitu a predovšetkým čo je kľúčom k zdraviu nášho mozgu.
Kniha Ako mať zdravý mozog v každom veku je vhodná pre všetky vekové skupiny – deti, ženy i mužov. Kto chce mať múdre deti, kto sa chce dozvedieť, ako docieliť produktívnu inteligenciu a konkurenčné schopnosti, ako sa ľahšie učiť, ale aj kto sa nevie a nechce zmieriť s trápnymi “seniorskými momentami” a nepovažuje ich za normálne, venuje autorka túto knihu. Dáva každému šancu skvalitniť svoj život po všetkých stránkach a prežiť ho v plnej kvalite bez zabúdania a iných nepríjemných prejavov.

Katarína HorákováODDELENÁ STRAVA – Pre zdravie
ODDELENÁ STRAVA: Pre zdravie, Plat4M Books, 2014Pre zdravie
1. vydanie
Počet strán: 220
Väzba: pevná
Rozmery: 135 x 190 mm
Hmotnosť440 g
Jazykslovenský
ISBN: 978-80-89642-10-6
Dátum vydania: 8. apríl 2014
Naše katalógové číslo: 016
Cena: 9,95 €

Profesorka Katarína Horáková uverejnila na stránkach mnohých časopisov stovky článkov o vplyve oddelenej stravy na naše telo. Tento spôsob stravovania predstavila z mnohých pohľadov, no predovšetkým veľmi jednoducho čitateľom vysvetlila, prečo je tak prospešný pre ľudský organizmus. A teraz všetky tieto poznatky prezentuje v tejto knihe ODDELENÁ STRAVA: Pre zdravie, predstavuje skúsenosti mnohých žien, ktoré majú s týmto zdravým spôsobom života svoje dlhodobé skúsenosti.

Ako skúsená mikrobiologička a odborníčka na problematiku stravovania v publikácii predstavuje všetky zdravotné výhody oddelenej stravy a biologické procesy, ktoré napomáhajú znižovaniu hmotnosti a lepšiemu spracovávaniu potravy. Vďaka prísnemu dodržiavaniu rád Kataríny Horákovej ženy nielen strácali na hmotnosti, ale cítili sa omnoho lepšie, prestali ich trápiť rôzne nepríjemné pocity i vedľajšie účinky, ktoré ich ťažili po konzumácii jedla. Oddelená strava na ich organizmus pôsobila až prekvapujúco pozitívne a pre nejednu z týchto žien sa stravovanie formou oddelenej stravy stalo doslova ich novým životným štýlom.

Preto sme vo vydavateľstve autorku opäť oslovili s tým, že je čas predstaviť tento zdravý životný štýl aj najmladšej generácii žien a mužov u nás. Všetko ľuďom, ktorým záleží na ich zdraví a zdravom spôsobe stravovania sa. Katarína Horáková teda „oprášila“ knihu, ktorá bola takým hitom na prelome tisícročia. Výzvu autorka prijala, publikáciu doplnila o svoje poznatky nadobudnuté za posledných 15 rokov a navyše rozšírila ju o veľmi zaujímavé skúsenosti, s ktorými sa s ňou za dlhé roky podelili stovky žien.

Katarína SkybováZOŠTÍHĽOVACIA DIÉTA – Rýchle chudnutie
Rýchle chudnutie
Katarína Skybová - Zoštíhľovacia diéta: Rýchle chudnutie
1. vydanie
Počet strán: 92
Väzba: brožovaná
Rozmery: 105 x 175 mm
Hmotnosť100 g
Jazykslovenský
ISBN: 978-80-89642-06-9
Dátum vydania: 16. december 2013
Naše katalógové číslo: 015
Cena: 4,99 €

Vedeli ste, že rýchle diéty patria k najčastejšie využívaným spôsobom chudnutia a tešia sa veľkej obľube? Výskumy uvádzajú, že viac ako 66 percent žien pri úprave svojej hmotnosti dodržiava krátkodobé diéty. Ide obyčajne o nulové, tekuté a jednostranné diéty alebo diéty s vylúčením tukov a sacharidov. Keďže tieto diéty telu nedodajú potrebné živiny, ich účinky sú často diskutabilné a výsledky neisté. Pre tých, čo chcú rýchlo zoštíhlieť a lepšie sa cítiť, a očakávajú, že diéta bude účinná, bezpečná a bez jo-jo efektu, sme pripravili zoštíhľovaciu diétu na tri, päť a sedem dní.

Zoštíhľovacia diéta je nízkoenergetická, so zastúpením všetkých potrebných živín. Telu dodá málo energie, ale zato všetky živiny, bielkoviny, sacharidy, tuky, vitamíny a dostatok vlákniny. Je chutná, pestrá, nenáročná na prípravu a zložená z potravín s nízkou energetickou hustotou, vysokým podielom vody a nízkym glykemickým indexom. Odľahčí trávenie a dodá vitalitu. Je vhodná v čase, keď chcete rýchlo napraviť stravovacie chyby po „období hojnosti“, keď ste jedli viac, ako bolo vhodné. Ale aj vtedy, keď sa chcete rýchlo dostať do formy, napríklad po zime, pred dovolenkou alebo keď cítite, že šaty vám začínajú byť priúzke.

Diéta je predpísaná na určitý počet dní, a tak je potrebné ju aj dodržiavať! Jej účinok podporí cvičenie, ktoré sme pre vás pripravili v konkrétnom cvičebnom pláne a cvičebnej sérii. Kniha obsahuje rady a odporúčania čo robiť a ako sa stravovať po ukončení diéty.

Ružena Uherová: VITAMÍNOVÁ BIBLIA
Vitamíny vo výžive
Ružena Uherová: Vitamínová biblia, Plat4M Books, 2012
1. vydanie
Počet strán: 
132
Väzba: 
brožovaná
Rozmery: 135 x 190 mm
Hmotnosť
240 g
Jazyk
slovenský

ISBN: 978-80-89642-00-7

Dátum vydania: 
december 2012
Naše katalógové číslo: 009
Cena: 8,95 €

Záujem dnešného človeka získať čo najviac poznatkov, ako si udržať dobrý zdravotný stav svojho organizmu, súvisí často s vysokým pracovným nasadením, s túžbou udržať si dobrú duševnú i fyzickú výkonnosť a rovnováhu, ale i telesnú krásu a dokonalosť. Akú úlohu môžu hrať vitamíny v tomto úsilí a ako si zabezpečiť ich dostatočný príjem? Bežne sa čitatelia rôznych populárnych či populárno-vedeckých časopisov môžu dozvedieť, aká je odporúčaná denná dávka určitého vitamínu, aké problémy môžu vzniknúť z jeho nedostatku a aké sú jeho najbohatšie prirodzené zdroje. Menej sa však dozvieme o dôležitých súvislostiach týkajúcich sa využiteľnosti prijatého vitamínu, vplyvu životného prostredia a životného štýlu, procesu starnutia či vplyvu stresových situácií. Táto kniha je určená všetkým, ktorí sa zaujímajú o svoje zdravie a chcú maximálne vylepšiť kvalitu svojho budúceho života.

Katarína Horáková: ODDELENÁ STRAVA 
Recepty a diéty
Katarína Horáková: Oddelená strava - Recepty a diéty, Plat4M Books, 2012
1. vydanie
Počet strán: 92
Väzba: brožovaná
Rozmery: 105 x 175 mm

Hmotnosť
100 g
Jazyk
slovenský
ISBN: 
978-80-970747-8-4
Dátum vydania: 
október 2012
Naše katalógové číslo: 007
Cena: 4,99 €

Katarína Horáková na začiatku tohto storočia ako uznávaná slovenská odborníčka na stravovanie v sérii kníh o oddelenej strave skĺbila mnoho ukazovateľov, ktoré prinášali rukolapné výsledky. Tento trendový spôsob stravovania propagovala na základe vedeckých poznatkov a odborne vysvetlila prečo práve tento spôsob stravovania odporúča aj z hľadiska zdravého životného štýlu, kedy a ako je prospešný pre náš organizmus a čomu sa treba vyhýbať a vyradiť zo svojho jedálnička. Na základe výziev čitateliek jej posledných kníh nechala sa presvedčiť, aby inovovala svoje knihy s tematikou oddelenej stravy, doplnila ich o svoje najnovšie poznatky a skúsenosti a opäť ich uviedla na trh. Knižka Oddelená strava: Recepty a diéty ponúka čitateľovi recepty, ktoré zodpovedajú zásadám oddelenej stravy. Ide o pestrý výber jedál, ktoré si môžete pripraviť rýchlo a z lacných a dostupných surovín aj u nás na Slovensku. Recepty sú jednoduché a každého – i náročného – stravníka uspokoja. V priebehu posledných rokov sa ukázalo, že zo všetkých druhov diét, ktoré sa prezentovali na našom i zahraničných trhoch, je oddelená strava jednoznačne najzdravšia a najprirodzenejšia pre ľudský organizmu.

Katarína Skybová: REDUKČNÁ DIÉTA
Ako chudnúť a nehladovať?
Redukčná diéta 4. vydanie
4. vydanie
Počet strán: 132
Väzba: 
brožovaná
Rozmery: 135 x 190 mm

Hmotnosť
240 g
Jazyk
slovenský
ISBN: 
978-80-970747-1-5
Dátum vydania: 
august 2012
Naše katalógové číslo: 003
Cena: 8,95 €

Prestali ste sladiť kávu, nejete chlieb ani pečivo, mastné ste vylúčili úplne, čas od času držíte hladovku a aj napriek tomu sa vám schudnúť nedarí? Urobili ste už všetko, alebo takmer všetko preto, aby ste sa zbavili nadbytočných kilogramov a ručička na váhe sa aj napriek tomu nepohla ani o gram? Pri pohľade do zrkadla vám zíde na um vždy tá istá otázka: Prečo práve mne sa nedarí schudnúť? Telesná hmotnosť súvisí s energetickou bilanciou organizmu a so životným štýlom každého človeka. Zmena životného štýlu je najúčinnejší recept na chudnutie a preto až 95 percent ľudí s nadváhou môže schudnúť a dosiahnuť ideálnu hmotnosť! Výsledok a tempo chudnutia závisí najviac od spôsobu stravovania! Strava sa na úspechu chudnutia podieľa viac ako 70 percentami. Redukčná DIÉTA s jedálničkom na 28 dní je komplexný stravovací program, ktorý má ambíciu stať sa sprievodcom na ceste k vašej ideálnej hmotnosti a zlepšeniu body image.
Po vypredaní 3. vydania tejto publikácie vydavateľstvo Plat4M Books zadalo v auguste 2012 do tlače  ďalšie 4. vydanie.

Katarína Horáková: DETOXIKÁCIA ORGANIZMU – Kľúč k zdraviu
Katarína Horáková: Detoxikácia organizmu
6. rozšírené a doplnené vydanie
Počet strán: 132
Väzba: brožovaná
Rozmery: 135 x 190 mm
Hmotnosť: 245 g
Jazyk: slovenský
ISBN: 978-80-970747-2-2
Dátum vydania: 8. jún 2012
Naše katalógové číslo: 006
Cena: 8,95 €

Pri prejedaní sa a nesprávnej kombinácii potravín časť jedla ostáva nestrávená, nasleduje jeho hnilobný rozklad v črevách, pričom sa vytvárajú toxíny, jedovaté látky, a to sú pôvodcovia našich chorôb. Často sa snažíme „odhladovať“ prebytočné kilogramy nevyváženou rýchlou diétou chudobnou na živiny. Potom sa však niet čo čudovať, že predčasne starneme, strácame energiu a chuť do života. Určite všetci chceme žiť kvalitný život aktívne a s výkonnosťou, ktorá nezávisí od veku a pohlavia. Otázka je, čo pre uskutočnenie tejto predstavy robíme. Pritom stav vlastného zdravia môžeme až z troch štvrtín ovplyvniť sami! Málokto si naplno uvedomuje, že okrem zdravého stravovania akú dôležitú úlohu hrá pravidelná detoxikácia – očista organizmu. autorka prichádza s jej rozšírenou a doplnenou verziou, ktorá vzniká na základe reakcií čitateľov.

_________________________

KNIHY SO ZĽAVOU! Ste priateľom alebo priateľkou facebookového profilu Sám sebe lekárom? Nie ste? Nič tomu nebráni! Mali by ste to využiť, pretože práve členstvom na tomto profile získate naraz hneď DVE VÝHODY. Čitatelia tohto profilu, ktorí sú zaregistrovaní ako priatelia, dostanú až 20 % zľavu pri nákupe kníh so zdravotnou tematikou. Dokonca pri kombinácii nákupu štyroch a viacerých výtlačkov kníh majú priatelia tohto profilu poštovné  ZADARMO.

Ako si objednáte knihy?
Tu uvádzame postupy pri objednávke jednej, dvoch a viacerých kníh. Pri objednávke jednej až dvoch publikácií máte zľavu 1,00 € za každú zakúpenú knihu – uhrádzate však poštovné. Pri kúpe troch a viacerých kníh máte zľavu 2,00 € za publikáciu. Pri zakúpení piatich a viacerých kníh, je už poštovné ZADARMO!

Ako si objednám JEDNU ALEBO DVE KNIHY?
Už pri objednávke jednej alebo dvoch kníh máte zľavu 1,00 €.
Svoju objednávku pošlite na adresu eshop@plat4mbooks.sk. Do emailu napíšte:
1. svoje MENO a PRIEZVISKO
2. kompletnú POŠTOVÚ ADRESU aj s PSČ
3. uveďte ČÍSLO KNIHY/KNÍH, ktorú/é si objednávate (číslo nájdete pri každej knihy označené ako Naše katalógové číslo).
4. uveďte ČÍSLO MOBILU pre prípad, že by ste si nevyzdvihli dobierku, aby vás Slovenská pošta mohla o tom informovať.

OBJEDNAVKA-KNIHY-VZOR

Ako si objednám TRI KNIHY A VIAC?
Pri objednávke troch a viacerých kníh ušetríte už 20 %. Pri odbere päť a viac publikácií máte ZADARMO poštovné.
Svoju objednávku pošlite na adresu eshop@plat4mbooks.sk. Do emailu napíšte:
1. svoje MENO a PRIEZVISKO
2. kompletnú POŠTOVÚ ADRESU aj s PSČ
3. uveďte ČÍSLA KNÍH, ktoré si objednávate (číslo nájdete pri každej knihy označené ako Naše katalógové číslo).
4. uveďte ČÍSLO MOBILU pre prípad, že by ste si nevyzdvihli dobierku, aby vás Slovenská pošta mohla o tom informovať.

Po obdržaní objednávky vám knihu zašleme na uvedenú adresu DOBIERKOU.

 

Eshop Zelený ježko

ĎALŠIE ČLÁNKY

dreamstime_xl_57059169Ovocná koža: pochúťka pre veľkých i malých!
Keďže sa blíži leto, ktoré bude plné čerstvého ovocia a zeleninky, ponúkam vám jeden skvelý recept. Je čisto ovocný – ale vyskúšať môžete aj zeleninovú verziu, milujú ho veľkí i malí. Môžete ho konzumovať kedykoľvek, v akomkoľvek množstve. Obsahuje veľa vlákniny, vitamínov, antioxidantov, podľa druhu použitého ovocia alebo zeleniny. Sušené ovocie z obchodu či kioskov v hypermarketoch je často „obohatené“ cukrom a inými pre zdravie nie najvhodnejšími prísadami a zdravému životnému štýlu nevyhovuje ani …

 trvalky záhrada kvetyTrvalky sú základným pilierom každej záhrady
Rodovo i druhovo sem patrí najviac rastlín, pochádzajúcich z rôznych kontinentov z oblastí rozdielnych klimatických a pôdnych podmienok. Na pôvodných stanoviskách sú súčasťou rôznych rastlinných spoločenstiev. Základný výber pri ich pestovaní podmieňuje práve znalosť pôvodných stanovísk, ktoré si môžeme premietnuť do našich pestovateľských oblastí. Slovensko má veľmi diferencovaný bioklimatický ráz a je predpoklad, že na našom území môžeme pestovať vybrané druhy trvaliek …

Veď sú to len bylinky…? Aj tie môžu škodiť!dreamstime_xl_44391609
Povieme si, že na bylinkách nemôže byť nič zlé a siahneme po nich pri rôznych zdravotných problémoch alebo preventívne. Myslíme si, že sú neškodné a nemajú žiadne (alebo len minimálne) vedľajšie účinky. Avšak mnoho bylinkových preparátov je k dispozícii v predajniach zdravej výživy alebo na internete, či na trhu bez toho, aby boli na nich uvedené informácie pre bezpečné používanie. Viete, ktoré bylinky a koreniny by sme mali určite vynechať v tehotenstve a počas dojčenia a prečo?

Lepší intímnypár žena muž život? Takto si intimitu užijete!
Nestačí len sem-tam ísť na prechádzku. Cvičenie povzbudzuje telo aj mozog a pomáha spaľovať kalórie. Skvelý na cvičení je fakt, že sa vám už po 15-20 minútach začnú uvoľňovať endorfíny, ktoré vyvolávajú pocity šťastia, spokojnosti. Optimálne je precvičovať pravidelne všetky svaly, a to i tie, na ktoré netreba posilňovňu, ani športový areál! Aké? Svaly panvového dna.
Kegelove cviky pomáhajú zlepšiť celkový zdravotný stav, zlepšia našu kontrolu nad močovým mechúrom a močovými cestami, i črevnými …

Facebook