Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Biomila: Chcete žiť zdravo?

Biomila: Chcete žiť zdravo?
 

Partnerom pri príprave publikácie Katarína Skybová: Redukčná diéta – Ako chudnúť a nehladovať – 4. vydanie z produkcie nášho vydavateľstva Plat4M Books bola aj spoločnosť Ekotrend Myjava, s.r.o. Na druhej stránke obálky tejto knihy prezentovala svoj produkt BIOMILA.

BIOMILA ® je nový rad biopotravín spoločnosti Ekotrend Myjava, spol. s r.o.,ktorý nahrádza pôvodné výrobky s logom Ekotrend Myjava. Cieľom zmeny dizajnu bolo zjednotiť vzhľad našich výrobkov a uľahčiť ich identifikáciu. Veríme, že táto zmena prispeje k ľahšej orientácii v našom sortimente a naše výrobky budú pre Vás ešte atraktívnejšie! Postupne prejde zmenou dizajnu celý náš sortiment.

Všetky výrobky v rade BIOMILA ® sú certifikované biopotraviny vyrobené výhradne z bio surovín s ohľadom na životné prostredie. Ich konzumáciou prospievate nielen sebe, ale aj životnému prostrediu okolo Vás. Zvyšovaním konzumácie biopotravín sa následne zvyšuje obhospodarovaná plocha v ekologickom poľnohospodárstve a to znamená menej chemických postrekov, menej umelých hnojív rozptýlených do pôdy a to následne prinesie čistejšie životné prostredie okolo nás, možno menej alergií a ďalších chorôb spôsobených zhoršeným životným prostredím.

Kliknutím na inzerát uverejnený v publikácii Redukčná diéta – 4. vydanie sa dostanete na stránku spoločnosti Ekotrend Myjava.

Facebook