Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Predstavujeme: Redukčná diéta – 4. vydanie

Predstavujeme: Redukčná diéta – 4. vydanie
 

Už štvrté vydanie publikácie Redukčná diéta – Ako chudnúť a nehladovať? od Kataríny Skybovej prichádza na slovenský knižný trh. Množstvo spokojných čitateľov a čitateliek tejto praktickej knižky je potvrdením jej kvalitného obsahu, ktorý pomohol už nejednému zbaviť sa prebytočných kilogramov. 

Prestali ste sladiť kávu, nejete chlieb ani pečivo, mastné ste vylúčili úplne, čas od času držíte hladovku a aj napriek tomu sa vám schudnúť nedarí? Urobili ste už všetko, alebo takmer všetko preto, aby ste sa zbavili nadbytočných kilogramov a ručička na váhe sa aj napriek tomu nepohla ani o gram? Pri pohľade do zrkadla vám zíde na um vždy tá istá otázka: Prečo práve mne sa nedarí schudnúť?

Knihu si môžete objednať za najlepšiu cenu TU.

Aj keď je to iba malá útecha, mali by ste vedieť, že pri boji s nadváhou nie ste osamotení. Na Slovensku je viac ako 55 percent ľudí, ktorí majú nadváhu a takmer viac ako polovica z nich sa pokúsila aspoň jedenkrát v živote schudnúť. Telesná hmotnosť súvisí s energetickou bilanciou organizmu a so životným štýlom každého človeka. Najčastejšou príčinou vzniku nadváhy a obezity je nevhodný životný štýl a najmä dlhodobé pretrvávanie pozitívnej energetickej bilancie. Zmena životného štýlu je najúčinnejší recept na chudnutie a preto až 95 percent ľudí s nadváhou môže schudnúť a dosiahnuť ideálnu hmotnosť! Na to, aby telo začalo reagovať tak, ako je to preň prirodzené a ako si to pri chudnutí aj želáme, je potrebné zmeniť návyky, ktoré súvisia s príjmom a výdajom energie. Výsledok a tempo chudnutia závisí najviac od spôsobu stravovania! Strava sa na úspechu chudnutia podieľa viac ako 70 percentami. Redukčná DIÉTA je komplexný stravovací program, ktorý má ambíciu stať sa sprievodcom na ceste k vašej ideálnej hmotnosti a zlepšeniu body image.

Táto kniha sa prvýkrát dostala do predaja v roku 2009. Po vypredaní prvého nákladu došlo ešte v tom istom roku k dotlači. Po necelých troch rokoch na základe požiadavky čitateľov a distributérov kníh sme knihu uviedli na trh vo februári 2012. Kniha sa vypredala za polrok a tak sa vydavateľ rozhodol uviesť v septembri 2012 už jej štvrté vydanie.

ODKAZ AUTORKY KNIHY

Po ukončení redukčnej diéty máte tie najlepšie predpoklady udržať si novú hmotnosť natrvalo. Zmenili ste svoje stravovanie, získali vedomosti o modernej výžive a účinnej redukcii, …

Osvojili ste si nové stravovacie návyky a nadobudli zručnosti, ktoré môžete zdokonaľovať pri príprave svojho stravovania. Osobné skúsenosti s redukčným stravovaním môžete využiť aj pri aktívnej kontrole hmotnosti. Aj naďalej zachovávajte návyky, ktoré ste si osvojili v priebehu redukcie. Stravu prijímajte pravidelne, dodržiavajte pitný režim, kontrolujte príjem a výdaj energie, plánujte si zloženie stravy a nepodľahnite nástrahám okolia. Minimálne raz do týždňa sa odvážte. Tolerancia výkyvu hmotnosti v priebehu týždňa je 1 až 1,5 kilogramu. Ak priberiete viac, rýchlo urobte nápravu a vráťte sa k jedálničku redukčnej DIÉTY.

OBCHODNÍ PARTNERI

Predstavme si obchodných partnerov, ktorí prispeli k tomu, aby sme mohli 4. vydanie tejto publikácie uviesť na slovenský knižný trh.

     
  

AUTORKA KNIHY

PhDr. Mgr. Katarína Skybová je absolventkou študijného odboru špeciálna a liečebná pedagogika na Pedagogickej fakulte Univerzity Komenského v Trnave. V roku 1992 založila špecializované pracovisko Inštitút redukcie a prevencie nadváhy kompliment®, zamerané na redukciu telesnej hmotnosti a udržanie štíhlej línie. Pod jej vedením pôsobí v súčasnosti vo svojich pobočkách na Slovensku, v Bratislave, Trenčíne, Košiciach a v Českej republike. Kompliment® poskytuje služby pre chudnutie a redukciu nadváhy, formovanie postavy, kontrolu telesnej hmotnosti a aktívny životný štýl. Poskytuje poradenstvo v oblasti podpory zdravého životného štýlu. Služby inštitútu sú určené ľuďom, ktorí chcú byť zdraví a štíhli. Programy kompliment® sú vhodné aj pre klientov so zdravotnými obmedzeniami. Cieľom programov je dosiahnuť zmenu stravovacích a pohybových návykov klientov, znížiť ich telesnú hmotnosť, zvýšiť ich fyzickú kondíciu, zlepšiť a udržať telesné a psychické zdravie. Súčasťou programov je edukácia v oblasti výživy a pohybu. Katarína Skybová poznatky zo svojej práce i úspech klientov, ktoré dosiahli pri znižovaní telesnej hmotnosti, pravidelne popularizuje v rôznych časopisoch a novinách. V roku 2002 napísala vo vydavateľstve Ikar publikáciu Stále štíhla.

  


DETAILY O KNIHE

Katarína Skybová: Redukčná diéta

Kľúč k zdraviu

Vydavateľstvo
Plat4M Books

ISBN titulu
978-80-970747-1-5

EAN titulu
9788097074715

Názov publikácie
Redukčná diéta

Podtitul publikácie
Ako chudnúť a nehladovať?

Vydanie
4. vydanie

Meno autora
Katarína Skybová

Počet strán
132 strán

Rozmery publikácie
135 x 190 mm

Žáner
Zdravý životný štýl / Diéty / Zdravie

Väzba
Brožovaná väzba

MOC
8,95 € 

Termín expedície
7. september 2012

Grafické stvárnenie knihy
iGor Kovár

Facebook