Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Oddelená strava: Recepty a diéty – TOP 25

15 jan Odoslal v eBooky, tablety, distribúcia kníh, Horáková Katarína, O knihe, Partneri, Pre ženy, Zaujímavosti, Zdravie | Komentáre vypnuté na Oddelená strava: Recepty a diéty – TOP 25
Oddelená strava: Recepty a diéty – TOP 25
 

Potešiteľným faktom k dnešnému dňu je skutočnosť, že naša publikácia z pera profesorky Kataríny Horákovej Oddelená strava: Recepty a diéty sa nachádza na 25. mieste rebríčka najpredávanejších kníh najvýznamnejšieho elektronického obchodu s knihami na Slovensku Martinus.sk.

Publikácia Oddelená strava: Recepty a diéty naše vydavateľstvo Plat4M Books prinieslo na slovenský knižný trh v októbri minulého roka. Knihu si záujemcovia môžu kúpiť nielen v klasickej knižnej distribúcii a vo vybratých predajných bodoch distribučnej siete Mediaprint KAPA, ale aj prostredníctvom internetu. Najvýznamnejším elektronickým predajcom na Slovensku je internetové kníhkupectvo Martinus.sk. Na svojej stránke www.martinus.sk uvádzajú zoznam TOP 50 najpredávanejších kníh, ktoré predali teraz a za posledných 14 dní a mesiac.

Táto knižka ODDELENÁ STRAVA: Recepty a diéty vám ponúka recepty, ktoré zodpovedajú zásadám oddelenej stravy. Ide o pestrý výber jedál, ktoré si môžete pripraviť rýchlo a z lacných a dostupných surovín aj u nás na Slovensku. Recepty sú jednoduché a každého – i náročného – stravníka uspokoja. V priebehu posledných rokov sa ukázalo, že zo všetkých druhov diét, ktoré sa prezentovali na našom i zahraničných trhoch, je  oddelená strava jednoznačne najzdravšia a najprirodzenejšia pre ľudský organizmu.

Autorka v knihe hovorí:

Neznervózňujme sa! Často so stravovaním úzko súvisí tiež psychický stres a depresia. Môžu sa prejavovať zníženou chuťou a menšou konzumáciou jedla alebo naopak pojedávaním veľkého množstva potravín, keď si jedlom tzv. „obaľujeme nervy“. Viac podliehame depresii na jeseň a v zime. Prispieva k tomu často pochmúrne a daždivé počasie, nedostatok slnečného svitu, skoršie stmievanie, obmedzená pohybová aktivita, jesenný posun času, ktorého následkom trávime viac času v šere a tme. Ak si uvedomujete, že váš spôsob stravovania ovplyvňuje stres a nie ste schopní sa ho zbaviť, rady nájdete v pripravovanej knihe Katarína Horáková ODDELENÁ STRAVA: Pomoc, nemôžem schudnúť alebo pribrať.

Jednotlivé ročné obdobia – najmä zima a leto – sa jednoznačne podpisujú na spôsob a kvalitu nášho stravovania. Avšak treba počítať s tým, že každý z nás je iný a má iné problémy s chudnutím či naopak s priberaním. Z tohto potom vyplývajú aj naše odlišné prístupy k stravovaniu. Pre všetkých však platí – vždy treba dávať pozor na zdravotnú nezávadnosť potravín. V tomto smere je rizikovejšie letné obdobie než zimné.

Všetky jedlá v tejto praktickej knihe majú uvedené energetické hodnoty pre jednu porciu.

Knihu si môžete s výhodnými zľavami objednať v internetových kníhkupectvách Martinus.sk,Gorila.sk a ďalších.

Facebook