Close

Nie ste zaregistrovaný? Zaregistrujte sa a začnite používať.

lock and key

Prihláste sa do svojho účtu

Account Login

Zabudli ste heslo?

Najúčinnejší recept na chudnutie

04 júl Odoslal v Chudneme, diéta, O knihe, Pre ženy, Skybová Katarína, Zaujímavosti, Zdravie | Komentáre vypnuté na Najúčinnejší recept na chudnutie
Najúčinnejší recept na chudnutie
 

Knižný hit Redukčná diéta od Kataríny Skybovej je k dnešnému dňu v najvýznamnejšom knižnom eshope martinus.sk v silnej konkurencii kníh venovaných diétam a cvičeniam na peknom piatom mieste. Publikácia patrila najmä na jar – v čase, keď si ženy i muži chcú upraviť postavu po dlhej zime – k predajným špičkám na knižnom trhu. Zaujíma však naďalej.

Jej pútavý podtitul Ako schudnúť a nehladovať? láka tých, ktorí chcú so svojou postavou niečo urobiť. Napomáha im k tomu práve vypracovaný jedálniček na 28 dní, ktorý je nesmierne účinným pomocníkom pri snahe schudnúť.

Autorka knihy Katarína Skybová však zdôrazňuje: – Zmena životného štýlu je najúčinnejší recept na chudnutie. Keďže výsledok a tempo chudnutia závisí najviac od diéty a spôsobu stravovania, rozhodli sme sa v tejto knihe sprístupniť širokej verejnosti dlhoročnou praxou overené redukčné know-how Inštitútu redukcie a prevencie nadváhy kompliment®.

Cieľom bolo, aby zaujímavo, stručne a prehľadne priblížila všetky dôležité fakty o výžive a diéte, ktoré sú pre úspešné chudnutie rozhodujúce. Hodnoty, ktoré dosahujú klienti, má možnosť teraz získať každý, kto má záujem aktívne kontrolovať svoju hmotnosť a zdravo žiť. Redukčná diéta má ambíciu stať sa sprievodcom vášho chudnutia pri dodržiavaní diéty.

Veľmi praktickou súčasťou knihy je Jedálniček Redukčnej diéty. Spoluautorkou knihy je Ing. Iveta Krinická, ktorá zdôrazňuje: – S piatimi dennými jedlami sme zostavili precízne a pri dennom menu je vypočítané množstvo energie a všetkých základných živín – sacharidov, bielkovín a tukov. Ich optimálne zastúpenie dáva istotu, že chudnutie je účinné a vo vzťahu k zdraviu bezpečné. – Prednosťou diéty a jedálnička, – pokračuje I. Krinická, –  je, že dobre kontroluje pocit sýtosti a súčasťou diéty sú potraviny na trhu bežne dostupné.

– Všetky recepty Redukčnej diéty na prípravu jedál sme vyskúšali a upravili ich tak, aby bol jedálniček redukčnej diéty pestrý, príprava stravy rýchla, nenáročná a vzhľad jedla atraktívny, – vysvetľuje ďalšia spoluautorka knihy Redukčná diéta Eva Blanárová. – Jedlá sú chutné, a preto ich môžete vo svojom jedálničku ponechať aj po ukončení diéty.

Knihu si môžete zakúpiť v každom kníhkupectve alebo objednať na týchto adresách: na martinus.sk, mingle.sk alebo gorila.sk.

Facebook